PRivatpersoner

Hemstäd

Kravet på det perfekta hemmet är något vi alla kämpar med, visst vore det skönt att komma hem till ett nystädat hus efter en lång arbetsdag. Vi förstår att det kan vara svårt att hinna med städningen ibland, det finns ju både saker som är viktigare, men också roligare. Tack vare våra städtjänster behöver ett rent hem inte längre vara en dröm, utan istället bara ett samtal bort. 

Att anlita VF Städ för att ta hand om ditt hem när du inte hinner, kan eller orkar är både enkelt, prisvärt och kvalitetssäkrat. Du anlitar oss för uppdraget antingen vid ett engångstillfälle eller utifrån en löpande timbank med städning som sker utifrån dina önskemål. Vid hemstäd är minsta debiteringstid 3 timmar vid varje tillfälle, utöver det har vi inga begränsningar eller bindningstider. Vi vill göra ditt liv enklare med våra tjänster, det enda du behöver göra är att ta kontakt med oss, så startar din resa mot ett renare hem. 

När du anlitar oss för hemstäd kan du vara säker på att utförs av personal med hög kompetens och utbildning som säkerställer att arbetet utförs på rätt sätt med stort fokus på kvalitet, ergonomi och rutiner som garanterar trygghet för både personal och dig som kund. Vi har dessutom en omfattande ansvarsförsäkring hos Svedea så att du som kund kan känna dig trygg när du lämnar ditt hem i våra händer. 

Är du redo för ett renare hem och vill ha ett prisförslag? Tryck på knappen nedan för att begära ett prisförslag, så återkommer vi till dig med med information. Hoppas vi hörs!

Kostnadsfri offert!

Skicka iväg en förfrågan till oss så återkommer vi med en skräddarsydd offert anpassad utifrån dina behov och önskemål!

Flyttstäd

Dags att flytta? Lämna flyttstädet till proffsen! När du beställer flyttstäd hos VF-STÄD behöver du inte tänka på något, vi tar hand om hela städningen åt dig, det enda du behöver göra är att ge oss nycklarna, därefter säkerställer vi att bostaden är redo för nästa ägare enligt mäklarsamfundets riktlinjer. 

Det finns mycket att tänka på när du skall flytta, när du beställer flyttstäd från oss på VF Städ kan du lägga fokus på det som är viktigt och överlämna städningen till oss. Vid flyttstäd är det mer än en grundläggande städning som krävs, vi städar inte bara alla rum och synliga ytor, utan vi tar också hand om det som inte syns och som är lätt att glömma. 

Vårt flyttstäd utförs utifrån gällande riktlinjer vid försäljning av bostäder och vår personal arbetar med rättvisa villkor och fastställda rutiner som garanterar trygghet för dig och vår personal.

Vill du slippa flyttstädet? Begär ett prisförslag genom knappen nedan så återkommer vi till dig. Vi ser fram emot att göra din bostad redo för nästa ägare.

Få prisuppgifter

Vill du veta mer om våra tjänster eller ta del av våra prisuppgifter? Fyll i dina uppgifter här bredvid så får du ett mail från oss med våra aktuella prisuppgifter.